Hangfelvétel világszínvonalon

Akusztikus, vagy elektronikus zene? Szóló előadás, vagy zenekar? Otthoni hobbizenéd nemzetközi szintre emelnéd? Írtál egy dalt, de nem tudod hogyan tovább?
Nálunk mindenre találsz megoldást!

Zenekaroknak

Nálunk készített hangfelvételeid, lemezeid hangzása abszolút helyt áll a nemzetközi piacon. A nálunk készült hangfelvételek legtöbbje óriási nézettséget ért el a YouTube-on, arany-, platina-, gyémánt státuszt a lemezeladásokban és több hétig első, helyen álltak a hazai toplistákon. A legkorszerűbb eszközökkel, sokéves tapasztalattal, minőségi hangszerekkel, tanácsokkal segítjük munkátokat. 

Előadóknak

Szólóénekesként a legnehezebb dologban segítünk Neked. Komplett zenei alappal, zenekarral egészítjük ki előadásod abszolút nemzetközi színvonalon. Ne elégedj meg egy demo felvétellel, lépj magasabb szintre! Ma már elengedhetetlen, hogy bármilyen zenével lépsz a közönség elé, a hangfelvétel minőségének kifogástalannak kell lennie. Ez az első lépés zenei karriered építésében. 

Dalszerzőknek

Szerzeményeidet a legmagasabb szintre emeljük. Produceri munkát, hangszerelési megoldásokat nyújtunk az aktuális trendeket követve megtaláljuk a dalhoz illő legjobb hangzást. Professzionális zenészekkel, előadókkal vagyunk kapcsolatban, akik sok éves tapasztalattal a legprofibb minőségben szólaltatják meg a dalod. 

A hangstúdióról

Klasszikus analóg hangzás modern, mai eszközökkel, világszínvonalú berendezésekkel. A nálunk készült hangfelvételek legtöbbje óriási nézettséget ért el a YouTube-on, arany-, platina-, gyémánt státuszt a lemezeladásokban és több hétig első, helyen álltak a hazai toplistákon. 2010 óta ezernél is több dalt rögzítettünk. Több amatőr csapatból a nálunk készített hangfelvételek segítettek népszerű produkciót létrehozni. Hazánk legnépszerűbb előadói, zenekarai visszatérő vendégként dolgoznak velünk. 

Szolgáltatásaink: 

  • Akusztikus hangfelvételek, utómunka, keverés, mastering
  • Dalszerzés, hangszerelés, produceri munka
  • Beat készítés, demo felvétel készítés
  • Hozott zenei alapra énekfelvételek
  • Live session felvételek (kép/hang)
  • Szakmai tanácsadás/oktatás
  • Professzionális hangszerek, erősítők
  • Session zenészek
Mobirise

Munkáink

Produkciók, amelyekre büszkék vagyunk

Tankcsapda - Carpe Diem
Tankcsapda
Carpe Diem
Kowalsky meg a Vega - Esszencia
Kowalsky meg a Vega
Esszencia
Kowalsky meg a Vega - Kilenc
Kowalsky meg a Vega
Kilenc
Tankcsapda - Rockmafia Debrecen
Tankcsapda
Rockmafia Debrecen
Kowalsky meg a Vega - Varázsszavak
Kowalsky meg a Vega
Varázsszavak
Kowalsky meg a Vega - Még nem éden
Kowalsky meg a Vega
Még nem Éden
Molto - Napok halottja
Molto
Napok halottja
Molto - Kontroll
Molto
Kontroll
Kowalsky meg a Vega - Árnyék és fény
Kowalsky meg a Vega
Árnyék és fény
Karmapirin - Cirkusz
Karmapirin
Cirkusz
Tankcsapda - Igazi hiénák
Tankcsapda
Igazi hiénák
Ocho Macho - Dönts!
Ocho Macho
Dönts!
Dánielfy Gergő és az Utazók - Azt mondtad
Dánielfy Gergő és az Utazók
Azt mondtad
Dánielfy Gergő és az Utazók - Ismeretlen változó
Dánielfy Gergő és az Utazók
Ismeretlen változó
Dánielfy Gergő és az Utazók - Szimpla vágyak
Dánielfy Gergő és az Utazók
Szimpla vágyak
Betti - Lélegezz velem
Betti
Lélegezz velem!
Josh x Betti ft. Herceg - Mondd, hogy elhitted
Josh x Betti ft. Herceg
Mondd, hogy elhitted
Balázs Pali - Egyszer próbálj ki...
Balázs Pali
Egyszer próbálj ki...
Tortuga - Ez a mozi
Tortuga
Ez a mozi
Steve King - Cigarette break
Steve King
Cigarette break
Angerseed - Proclamation
Angerseed
The Proclamation
Replika - Az élvezetek földjén
Replika
Az élvezetek földjén
Heavy Brains
Heavy Brains
Egymás holdjai
Dj Szatmári feat. Jucus - Kinek játszod magad
Dj Szatmári feat. Jucus
Kinek játszod magad
Dj Szatmári feat. Jucus - Régmúlt idők
Dj Szatmári feat. Jucus
Régmúlt idők
Puskás Johnny - Csodálatos életem van
Puskás Johnny
Csodálatos életem van
Sós Fecó & Hencsy- Nyugi hugi
Sós Fecó & Hencsy
Nyugi hugi
Sós Fecó & Bódi Csabi-Szedd alá
Sós Fecó & Bódi Csabi
Szedd alá

Eszközpark

Hangstúdiónk könnyen megközelíthető a Debrecenbe bevezető M35-ös autópályán az ipari park felől, valamint 4-es számú főúton Szolnok felől. Ha nem debreceni vagy és több napra érkeznél, segítünk a megfelelő szállás lefoglalásában. 
A stúdió megépítésénél fontos szerepet játszott, hogy ne csak egy hangszigetelt hely legyen, hanem "saját hangja" legyen a teremnek. A feljátszó és a keverő helyiségünk is sajátos akusztikával rendelkezik, amely megkönnyíti a feljátszást, előadást. A felvételek történhetnek hangszerenként (trackelés), vagy akár egyben is. Live session felvételekre, interjúkra, fotózásra, klipforgatásra is igénybe vehető a stúdió.  

Hangulatos baráti környezetben dolgozhatsz nálunk, ahol semmi másra nem kell koncentrálnod, csak a zenére. 

AMEK Classic Analog keverőpult legendás Neve mikrofon és vonal előfokokkal, Neve EQ-kal csatlakoznak a Pro Tools HD6 rendszerhez, amely 192kHz/24bit-es maximális rögzítési felbontásra képes. High-end kábelek és mikrofonok, valamint professzionális hangszerek, erősítők állnak rendelkezésre a lehető legjobb minőségű felvételek készítésére. 

Mikrofonok: 
Neumann U89 Ai, Neumann KM184, AKG 414 XL-II, Electrovoice RE320, Shure SM7B, Shure SM57, Shure SM58, Audiotechnica ATM 230, AT3035, Audix i5, Audix ADX51, Yamaha subkick

Kábelek:
Klotz Titanium High Resolution Studio, Klotz high-end studio

Lehallgatás, fejhallgatók: 
Genelec M040A és Genelec 1030A nearfield monitorok, Fostex 6301 broadcast monitors, Audiotechnica, AKG, Bose fejhallgatók. 

Hangszerek, erősítők:
DDRUM Dominion Maple dobfelszerelés (24, 13, 14, 16), Tama Charlie Benante Signature pergő (14), Orange Thunderverb 200 erősítőfej, Orange 4x12 gitárláda, Mesa-Boogie 4x12 XL gitárláda, Orange Bass Terror basszusfej, Ashdown USA basszusládák, DarkGlass basszuspedálok. 

Igény esetén gyakorlatilag bármilyen high-end minőségű dob, gitár/basszus erősítő, láda és hangszer bérelhető. (DW, Peavey, Gibson, Fender, Mesa-Boogie, Pearl, Tama, Istanbul, Meinl, Zildjian, Paiste stb.) 

In-the-box mixing, azaz Avid Pro Tools HD6 rendszeren a legjobb minőségű TDM és Universal Audio DSP pluginekkel, 48bites HD mix engine-en történik a keverés. Előnye, hogy a mix bármikor újra előhívható, módosítható, kiírható más arányokkal, vagy felhasználható egyéb célokra. Keverésnél ún. sound-design-t is végzünk, megkeressük minden előadó/zenekar/produkció saját hangzását. Garantáltan nem fogod a Te hangzásodat más előadónál hallani. A felvételek előtt és közben folyamatos segítséget nyújtunk hangszer/erősítő/játékmód választás és hangszerelési megoldások kapcsán is. Nálunk nem csak a technikát kapod meg, hanem a közel három évtizedes tapasztalatot is!

A nálunk rögzített sávok mindegyike alapos utómunkát kap, mielőtt a keverőasztalra kerül. A dobsávok pontosításától az összes sáv részletes átvizsgálásáig, az éneksávok tökéletesítéséig minden apró részlet számít a végeredményben. Ebben a fázisban is számos javaslatot teszünk a dal hangszerelésével kapcsolatban, amitől a végeredmény csak jobb lehet. 

Az utómunkák akár külön is megrendelhetők máshol rögzített sávok esetén is: 
Többsávos dobfelvétel pontosítás, fázisellenőrzés, hangerőkorrekció (multitrack drum edit, phase alignment, gain staging), D.I. gitár- és basszusgitár reamp, éneksávok szerkesztése, AutoTune korrekciók, Vocalign korrekció. 

Minden nálunk készült mix ún. stem-mastering elven kerül masterelésre. A mastering folyamat részben "in-the-box" történik, kiegészítve egy digitálisan route-olt Audient Summing összegző keverővel. Ebben az esetben az master projektek is bármikor visszahívhatók, módosíthatók.

2022-től az MMP Hangstúdió Apple Music Master Provider partner, ezért az iTunes-on és az Apple Music-ban megjelenő felvételek kérhetők Apple Music Master verzióban is, akár 96kHz/24bit felbontásban. MMP Music szolgáltatásunk segít eligazodni az online megjelenés labirintusában. 

Hogy lesz a rögzített sávokból lemezminőség? 

MMP Hangstúdió - A felvételtől a masterig

Audio minta - a felvételtől a masterig

Hallgasd meg a bemutató videót, hogy lesz a rögzített akusztikus hangsávokból mix, majd master. A bemutatott dal a debreceni MOLTO zenekar új albumáról egy friss felvétel. A hangszerelés: akusztikus dob, basszusgitár, elektromos gitár, ének. 

A felvételek 44.1kHz/24 bit formátumban készültek. A felvételek előre megtervezett és kipróbált hangszerekkel, bőrökkel, dobverőkkel, cintányérokkal, gitárerősítőkkel és ládákkal, valamint a hangolásnak megfelelő húrokkal készültek. 

Áraink

Hangfelvétel készítés (óradíj)

12 000 Ft-tól/óra

Bruttó ár! Több dal, nagyobb projektek megrendelése esetén kérd egyedi árajánlatunkat!

Hangfelvétel készítés (napidíj)

70 000 Ft-tól/nap

Bruttó ár! Több dal, nagyobb projektek megrendelése esetén kérd egyedi árajánlatunkat!

Keverés

50-80 000 Ft-tól/dal

Bruttó ár! Nagyban függ a rögzített sávok milyenségétől, minőségtől, a sávok mennyiségétől, illetve a szükséges utómunkától. A feltüntetett ár átlagos hosszúságú dalra vonatkozik! Több dal, nagyobb projektek megrendelése esetén kérd egyedi árajánlatunkat, vagy válaszd Online Mix és Master szolgáltatásunkat!

Mastering (stereo mixfile-ból)

12 000 Ft-tól/dal

Bruttó ár! Mastering készítése máshol készített mixből. A feltüntetett ár átlagos hosszúságú dalra vonatkozik! Több dal, nagyobb projektek megrendelése esetén kérd egyedi árajánlatunkat, vagy válaszd Online Mix és Master szolgáltatásunkat! 

Multitrack mastering (stem mastering)

20 000 Ft-tól/dal

Bruttó ár! Mastering készítése máshol készített multitrack mix stemekből. A feltüntetett ár átlagos hosszúságú dalra vonatkozik! Több dal, nagyobb projektek megrendelése esetén kérd egyedi árajánlatunkat, vagy válaszd Online Mix és Master szolgáltatásunkat!

DDP master készítés gyártáshoz (Authoring)

20 000 Ft/album

Bruttó ár! Nagyobb projektek megrendelése esetén, amely teljes egészében nálunk készült, benne van az árban. Máshol készített masterek esetén gyártás-előkészítés (CD Text, ISRC, PQ-list, Dither, Authoring).

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Akikkel dolgozni fogsz...

Szilágyi István (SzegPisti) 
Programmer

Zenész, előadó, producer, hangmérnök. Többszáz hangfelvétel elkészítője, dobos, session zenész. 

Czifra Sándor
(Moszi)
Manager

Dalszerző, producer, hangmérnök. Többszáz toplistás sláger szerzője, hangszerelője, producere. 

Amit rólunk mondanak... 

Egy év leforgása alatt 21 dalt vettünk fel az MMP Hangstúdióban, amit SzegPisti dobolt, Mosquito hangszerelt. Azóta is ezek a dalok képezik minden koncertem műsorát, sikerült megújítani a klasszikus Balázs Pali hangzást.
Felkészült, tapasztalt szakembereket ismertem meg Moszi és Pisti személyében, akik magán emberi tulajdonságaikkal kiegészítve jelesre vizsgáztak a közös munkánk során.

Balázs Pali
Előadóművész

A Neonhal egy ötdalos session alkalmával járt először úgy az MMP-ben, hogy minden hangszert ott vettünk fel az énekkel együtt. Igazi profi környezetben dolgozhattunk, egy minden részletében megtervezett stúdióban. Engem például, mint dalírót mindig lenyűgöznek azok a falakon, plafonon (?) megtalálható „biszbaszok”, amik a hang optimális rögzítését hivatottak biztosítani. Szilágyi Pisti maximalista hozzáállása és nyugalma, amire a velünk zajló munka alatt szüksége is van, igazán optimális feltételeket teremtenek ahhoz, hogy jól hangzó, dinamikus felvételek készüljenek.

Nagy Tamás
Neonhal zenekar

Rengeteg közösen eltöltött óra, sikeres nagylemezek sora és még mindig örömmel és izgatottan megyek “haza“, hozzájuk!
Nemcsak a lemezfelvételben, de a színpadi hangzásom kialakításában is kapok és kaptam rendszeresen segítséget!
Rendszeres fejlesztés és az aktuális trendek pontos követése jellemzi a stúdiót! A zenekar “külső“ fülei, ahol a kevesebb sokszor és nagyon sokszor több! Ez rendre igazolódik! Köszönöm Nekik, hogy vannak Nekünk!

Szórád Csaba "Jimmy"
Kowalsky meg a Vega

Már a régi MMP Stúdióban is csináltunk egy csomó felvételt (pl. a 2012-ben megjelent Rockmafia Debrecen teljes albumot), de szóló dalokon is dolgoztunk itt (pl. az Igazi hiénák, az Örökké pank vagy a Jóképű) és tíz év után visszatértünk az új, de továbbra is debreceni székhelyű MMP-be!
Szakmai és emberi értelemben is igazán otthon érezzük itt magunkat, jó újra ’hazai’ pályán dolgozni!”

Lukács László
Tankcsapda zenekar

Több mint 10 éve dolgozom együtt Moszival és Pistivel. Kellemes légkör, nagyon magas szakmai és technikai felkészültség jellemzi a srácokat és a stúdiót egyaránt! Kicsit már 'haza' is járok hozzájuk. Mindketten kiváló zenészek! Producerként is részt vesznek a felvételek elkészültében, ami hatalmas segítség amikor a mikrofon előtt állsz!:) Ha eddig nem tetted mindenképp próbáld ki az MMP-t, nem fogsz csalódni!

Tóth Zsolt
Erdős Fruzsi, Kozma, Abrakazabra, PG Csoport, Rocksuli

Szólólemezeimet és szóló dalaimat is az MMP Stúdióban készítettem, de mai napig visszatérek egy-egy session munkára, vagy csak úgy meglátogatni a srácokat. A legjobban azt szeretem bennük, hogy nagyon hamar megtaláljuk a közös hangot és a legelmebetegebb dolgaimat is képesek megoldani. 

Kozma Norbi
Rúzsa Magdi, Kozma, Kori
Telefon (H-P: 9.00-18.00)

Szilágyi István: +36 (20) 9129411
Czifra Sándor: +36 (70) 3171165

Email (0-24)

info@mmpstudio.hu

Kövess minket!

Közösségi oldalainkon betekintést nyerhetsz a stúdió mindennapjaiba, első kézből értesülhetsz a legfrissebb munkáinkról és akár napi szinten tarthatod velünk a kapcsolatot. 

© Copyright 2010-2023. MMP Hangstúdió • Minden jog fenntartva